Nyári Tánc Velencén

Idén is megrendezésre kerül

Már lassan hagyomány, hogy nyáron találkozunk egy közös estére a Velencei-tó parton. Délelőtt strandolás, délután sárkányhajózás, este pedig tánc a közös program

 

Starndolás

Velencén a szabad strand jó időben szerintem túl zsúfolt. Én inkább a “fizetős” helyeket vagy a Drótszamár kempinget részesítem előnyben, ha a fürdőzésról van szó.

Sárkányhajózás

A “Vitorlás” kemping szinte a vasútállomással szemben található, a tó felöli oldalon. Ott találkozunk 16 órakor. Innen indul a hajó, és egy kb. 50 perces program a hajókázás a tavon. Naptejet érdemes hasznélni, mert még elég erős ilyenkor is a nap (remélem sütni fog:) Olya öltözékben gyertek, ami vizes lehet.

Személyenként 1000.-Ft-ba kerül, amit mindenki maga rendez a hajózás végén.

Aki erről lemaradna, lehetőség lesz egy éjszakai hajózásra is, igény szerint. Akit ez érdekel, kérem jelezze.

Tánc

Az állomástól ha a tó felé indultok, találjátok az Ifi szállót, aminek az aljában van a Music club, amit bérbekaptunk erre az eseményre. A múlt évvel ellentétben most nincs üzemeltetője, ezért “Fő szakácsunkat” Mikit, felmentettük a bográcsos étel készítése alól, és a vendéglátásban fog segíteni nekünk.

A belépő: 500.-Ft, ami magába foglal egy sört a készletünkből vagy egy üdítő italt.

A tánc 19 órától kezdődik. Egy bemutatót is láthattok majd, amire 21 órakor kerül sor. A tervezett tánclistát itt találhatjátok

Szeretettel várunk!  Nagyon jó szórakozást!!!