Rólunk

Bemutatkozás

Western Linedance country zenére

A nevünk gondolom sokat elárul Rólunk…. A western filmeket talán még a nagyszüleinkkel együtt néztük meg:) A sortánccal pedig a szórakoztató amerikai filmekben találkozhattunk. A zene persze valami egészen más kérdés, itthon nem annyira közismert, ezért legjobb, ha eljössz és megismerkedsz vele.

Klub napok

Klubunk

Klubunk több mint 15 éve tartja táncos összejöveteleit.  Heti egy alkalommal szerdánként, új táncokat is tanulunk és felelevenítjük a régebbieket. Mi ezekre az estékre mint vidám, hasznos, baráti kikapcsolódásra tekintünk. Közösségünk nyitott, bárki kapcsolódhat hozzánk.

Rendezvények

Felkérésre vállalunk bemutatókat is, mivel fontosnak tartjuk, hogy mások is megismerhessék a Linedance-t, és kedvet kapjanak hozzá. Ezért legtöbb esetben az adott rendezvényen táncot is tanítunk, hogy mindenki saját maga tapasztalhassa meg az élményt. 🙂

Country koncertek

A tánc nélkülözhetetlen kelléke a Country zene. Szívesen megyünk olyan rendezvényekre, ahol zenekarok zenéjére is táncolhatunk, ezzel is emelve a hangulatot. A közönség soraiból a bátrabbak ki is próbálhatnak egy-egy koreográfiát.

 

“Gyerek játék”

Iskolák táncos rendezvényein nagy rutinnal rendelkező oktatónk vállalja Linedance tánc oktatását gyerekeknek. Nagy előnye, hogy könnyen elsajátítható, nem kell hozzá partner, a country zene pedig vidám hangulatot teremt.

A fenti képek: