Kategóriák
Hírek Videók

Tánc világnapja 2020

Linedance otthon

Egy ideje már hagyomány, hogy április 29.-én valamelyik line dance klub Flashmob-t szervez. Mi még nem szerveztünk, de többnyire részt szoktunk venni ezeken a rendezvényeken, mert szeretünk táncolni. Többnyire a Vörösmarty tér Budapesten a kiszemelt helyszín, aminek mind a négy sarkában eltáncolunk egy-egy táncot. Szeretném, ha egyszer tényleg véletlen szerűnek nézne ki, de sajnos ez még idáig nem valósult meg. Valószínűleg, az még több szervezési tevékenységgel járna…

Az idén ez a “korlátozások” miatt kimaradt. Van a klubunknak egy tagja, aki elmondása szerint azért kezdett el táncolni, mert a múlt évben még szemlélőként részt vett a rendezvényen és teljesen beleszeretett. A My Next Broken Heart volt az a tánc, amit legelőször szeretett volna megtanulni. Ezért felmerült, hogy készítsünk egy közös videót, de mindenki saját maga vegye fel, és majd együtt megnézzük számítógépen, videó party:)

Köszönöm azoknak, akik fáradoztak a felvétellel és beküldték a videókat és Domának is, aki fáradhatatlanul összevágta és formába öntötte a munkátokat.
Így történt, az eredményt pedig Ti is megnézhetitek:

Örülök, hogy tudtunk készíteni egy ilyet is…