Üdvözöllek!

Seprődi Ildikó vagyok, linedance oktató és táncistruktor, a linedance és country zene világának lelkes híve. Lehetőségem volt a részt venni és tanulni a linedance számos különböző eseményén, és most a klubnapjainkon, örülök, hogy ezt a szenvedélyemet másokkal is megoszthatom.

A linedance nem csak egy táncforma, mozgás, számomra, hanem egy olyan közösség is, ahol az emberek érdeklődési köre, a zene és a tánc szeretete találkozik. Az oktatásaim során arra törekszem, hogy ne csak a mozdulatokat tanítsam meg, hanem átadhassam azt az örömöt és életérzést is, amit a tánc hozhat a mindennapjainkba.

Számomra a legfontosabb az, hogy minden egyes résztvevő jól érezze magát az óráimon, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó. A türelem és az egyéni figyelem mindig jelen van az oktatásaim során, hiszen hiszek abban, hogy mindenki képes megtanulni és fejlődni a linedance-ben.

Szenvedélyem ez a tánc, és hogy inspirálhassam és segítsem az embereket abban, hogy megtapasztalják a linedance varázsát. Együtt fedezhetjük fel, próbálhatjuk ki az új koreográfiákat, a különböző stílusokat és találjuk meg a közös örömöt a táncban.

Alig várom, hogy találkozzunk az óráimon!

Örömmel várlak: Seprődi Ildikó

A Linedance tanulás különböző lehetőségei
a Western Linedance klubbal

Ez a leggyakoribb linedance oktatási forma nálunk, ahol egy oktató vezetésével a csoport megtanulja az adott koreográfiákat és mozdulatokat. A csoportos órákon részt vehetnek kezdők, haladók vagy vegyesen, és általában a csoport igényeihez igazodva igyekszem felépíteni a koreográfiák szintjét.

Egyéni órák során  csak egy résztvevővel foglalkozom. Lehet a saját lakásban vagy bérelt teremben. Lehetővé teszi, hogy maximálisan a résztvevő igényeire és fejlődésére tudjak összpontosítani, és gyorsabban lehet haladni a koreográfiákkal. Mindig egyéni egyeztetés szükséges hozzá.

Az internet korában az online linedance oktatás egyre népszerűbbé válik. Online videókkal, élő közvetítésekkel oktatjuk a linedance-t. Ez lehetővé teszi a résztvevőknek a rugalmas időbeosztást és a saját tempójú tanulást. Kényelmes, olyan oktatótól is tanulhatsz, akinek az óráira nem tudnál eljutni. Nálunk ez jelenleg nem elérhető, mert nem volt rá igazán érdeklődés.

Klubunk gyakran készít videókat vagy online tánctanítást, amelyeket a tanulni vágyók otthon is követhetnek a Western Linedance YouTube csatornáján. Ezek a tartalmak többnyire koreográfiák lépéseit mutatják be, eseményeket idéznek fel, de néha technikai tippek is megosztására kerülnek.
Zenei gyűjteményt is találhattok itt, persze a teljesség igénye nélkül.

Intenzív workshopok és rengeteg idő, amit tánccal töltünk a táborok során. A résztvevők egy rövid időszak alatt mélyebben elmerülhetnek a különböző koreográfiákban, rengeteg gyakorlásra és tapasztalat cserére van lehetőség barátságos környezetben, jó hangulatban. Évente 1-2 alkalommal szervezzük meg.

Klubunk időnként tart bemutatókat különböző rendezvényeken. Ezek a programok lehetőséget adnak a linedance bemutatására és megismertetésére, és akár az érdeklődők bevonására is. Cégeknek is ajánljuk ezt a vidám programot.

Olyan alkalmak, ahol egy adott témára igyekszünk fókuszálni, például egy stílusra vagy időszakra. Rendszeresen nagy sikerrel rendezzük meg a Karácsonyi Partinkat, ahol a karácsonyi zenékre és hangulatra kerül a hangsúly. Érdemes figyelni a klub eseményeit a Facebook oldalon.

Sokan a linedance-t úgy tanulják meg, hogy bekapcsolódnak egy táncos közösségbe vagy klubba, ahol a tapasztaltabb tagok segítenek az újaknak az alapok elsajátításában. Szeretettel várunk Téged is a Western Linedance klubba!