Legutóbbi Linedance bemutató

A linedance kiváló lehetőség

születésnapon vagy akár egy céges rendezvényen, mert szórakoztató, könnyed műfaj, ami csapatépítésként is tud funkcionálni.
Szerintem érdemes ezt a programot választani, mert:
–  a közös táncolás erősíti a csapatszellemet, a kommunikációt és az egymáshoz történő alkalmazkodást. A közösen megtanult koreográfia, a koordinált “együtt” táncolás segít egyfajta bizalmat kiépíteni egymással.
–  energikus tevékenység, vidám hangulattal. A zenére történő táncolás, az egymás közötti interakció pozitív energiával tölti fel a résztvevőket.
–  nem igényel korábbi táncos tapasztalatot, így mindenki részt vehet benne, életkortól, képzettségtől függetlenül, ami erősíti a közösségi érzést.
–  olyan stresszoldó tevékenység, ami kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek, kiszakadjanak a mindennapi helyzetekből. A tánc és a zene kombinációja oldja a feszültséget, frissítő hatása van a testre és a lélekre egyaránt.
–  teret enged a kreativitásnak, a koreográfiában mindenki szabadon mozoghat, stílust adhat mozdulatainak, kifejezheti egyéniségét.

A Linedance ezeket a lehetőségeket rejti magában, persze ez függ a résztvevőktől is, ezért érdemes átgondolni ennek tükrében is. Amennyiben úgy értékeli, hogy a résztvevőket érdekelheti, tetszene nekik, illeszkedik az esti rendezvénybe, csak ajánlani tudom!

Fontos megjegyezni, hogy nagyon sokat hozzáad a hangulathoz, ha valamilyen autentikus ruházat vagy kiegészítő (pl: western kendő) is részese az eseménynek. Fontos, hogy legyen hely a táncolásra, és annak burkolata alkalmas legyen a Linedance-re. (Pl.: füvön vagy homokban, betonon sajnos nem lehet igazán táncolni). A résztvevőknek táncra alkalmas cipőre lesz szükségük (amiben lépegetni esetleg megfordulni is tudnak), mert “tűsarkúban” csak kevesen tudnak táncolni.

További videók