10 tánc / Challenge 2024

Kedves Linedance táncosok!

Beköszöntött az Új év, ami számunkra nem csak azt jelentette, hogy új naptárat kell venni, hanem egy kis játékkal készültünk Nektek. Hoztunk Nektek egy kihívást, ami biztosan segít majd, hogy motivált maradj és még egy ok arra, hogy szívesen tanulj táncot.

Mi ennek a kihívásnak a lényege?

Nagyon egyszerű!
Május végéig megtippelitek, hány táncot fogtok tudni eltáncolni egy előre megadott listából. Lesz kezdő és közepes szintű tánclista. Ezzel nem csak a táncokat fogjátok jobban megismerni, hanem követhetitek, hogy milyen gyorsan tudtok haladni a tánctanulásban.

Hogyan tudtok csatlakozni?

Kiválasztottunk Nektek szintenként 10-10 táncot. Ezt egy kártyán megkapjátok, amit magatoknál is tarthattok.
Egy másik kártyán pedig a nevetek és egy TIPP szerepel. Egy szám, amit most gondoltok arról, hogy május végéig ennyi koreográfiát fogtok majd tudni eltáncolni a tánclistán szereplő sorrendben. Ez a kártya nálunk marad:)

Mlért jó, hogy ennyien részt vesztek?

  • Mert több koreográfia is a kisújjatokban lesz! Minden egyes lépéskombinációval egy kicsit előrébb haladtok a gyorsabb és könnyebb tanulás felé.
  • Mert részvételeddel akarva/akaratlanul is a közösségünk fontos tagja leszel. és ezért nagyon hálásak vagyunk Neked.
  • Mert ez a vállalás meghozza majd a gyümölcsét. Hiszek abban, hogy ezeknek a táncoknak az együtt táncolása nagy örömet és sikerélményt fog jelenteni.

Díjazás

Azok, akik sikeresen teljesítik a kihívást (eltáncolnak legalább annyi táncot ami a TIPP kártyán szerepel), egy kis figyelmességgel kedveskedünk, de ez még maradjon meglepetés!
A legfőbb érték, hogy ezek a hetek Rólatok, Rólunk szólnak és Veletek felejthetetlen lesz!