Információk

Helyszín: TEMI Fővárosi Művelődési Háza (1119 Budapest, Fehérvári út 47.)

Időpont: Minden szerdán, 18.00-22.00

Részvételi díj: 3250.-Ft./fő/alkalom (bérlettel: 10.400.-Ft./fő /4 alkalom)

Fontos tudnod!

A TEMI-FMH rendezvényein kép- és hangfelvétel készülhet. A Résztvevő a Rendezvényen való részvételével – minden további megkérdezése nélkül – előzetesen és kifejezetten hozzájárulását adja a Résztvevő arcának, megjelenésének rögzítéséhez és közléséhez (pl. a Rendezvények népszerűsítésére)

Néhány tanács:

Hozzatok magatoknak innivalót, mert szükség lehet rá a szünetben, ha szomjasak lesztek.
Otthon is gyakoroljatok, mert az a tapasztalatunk, hogy a heti 1 alkalommal általában nem tudjuk megjegyezni a táncokat. Az otthoni gyakorláshoz tanító videókat és zenéket nézhettek meg, tölthettek le szintén a honlapról.
Ha nem tudtok valamiért jönni és lemaradtok, minden 4. alkalom lesz az, amikor nem tanulunk új táncot, hanem gyakorlunk. Ilyenkor van még lehetőség arra, hogy tisztázzunk egy-egy lépést. Sajnos arra nincs lehetőség, hogy az új tánc rovására menjen egy régi ismétlése:(
Az öltözet rátok van bízva, de…. kényelmes, táncolásra alkalmas cipő ill. csizma az, amit javasolok. A csizma tartást ad a lábnak, és a tánc egyik fontos részét, a dobbantásokat is élvezetesebbé teszi. Javaslom a farmert, és olyan felsőt, amiben jól érzitek magatokat, az alkalomnak megfelelő.:) A kalapotokat, ha van, ne hagyjátok otthon! Tudom, hogy meleg, szokatlan, tönkre teszi a frizurátokat, de mégis egész más!
A telefont, amennyire lehet, tegyétek félre! Ez fontos a kikapcsolódáshoz, a koncentráláshoz, legyen ez az idő a Tiétek. Majd a szünetben megnézitek.

Köszönöm!

Büszke vagyok rá, hogy Nálunk (vagy nálunk is) táncoltok és ilyen odaadással vesztek részt a klubnapokon!
Találkozunk szerdán!